Schoonheidsbehandelingen in Valkenswaard bij La Luna Hand en Voet

De schoonheidsbehandelingen van La Luna Hand en Voet in Valkenswaard beperken zich niet tot onze deskundige hand- en voetzorg. Ook voor gelaats- en lichaamsbehandelingen kun je bij ons terecht. We behandelen huidproblemen, geven ontspannende massages, verven wenkbrauwen en wimpers, ontharen enzovoort.

100% natuurlijk

Alle schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd huidspecialiste. We werken uitsluitend met vrijwel 100% natuurlijke producten, die ongevaarlijk zijn voor de huid en toch het gewenste resultaat opleveren. Wij werken met de producten van Les Gavots de Provence en Botanical Beauty.

Intake

Voor je eerste behandeling beginnen we altijd met een intakegesprek. Hierin bespreken we wat je doel is, welke huidproblemen je wilt aanpakken en maken we een plan van aanpak. Wil je gewoon graag een zijdezachte huid? Wil je van die lijntjes en rimpeltjes af? Heb je last van acné, couperose, eczeem, een droge, vetarme of juist een vette huid? Of wil je je huid gewoon eens lekker verwennen met een massage of anti-age behandeling? Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat je de huid krijgt die je altijd al zo graag wilde hebben.

Ook mannen zijn welkom bij La Luna Hand en Voet

Steeds meer mannen weten de weg naar de pedicure te vinden, maar ook voor schoonheidsbehandelingen zijn ze bij La Luna Hand en Voet in Valkenswaard van harte welkom. We beschikken over een complete mannenlijn, vanzelfsprekend ook op natuurlijke basis. Behalve gelaatsbehandelingen doen we ook lichaamsbehandelingen, zoals het ontharen van borst en rug met producten die de huid zo min mogelijk irriteren.

Informatie of afspraak

Bekijk de prijslijst om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Of maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Je bent van harte welkom.

Les Gavots de Provence:

De producten van Les Gavots de Provence zijn gemaakt van ingrediënten als plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Al deze ingrediënten bevatten zorgvuldig geselecteerde bloemen, planten en kruiden uit de Provence. Etherische oliën worden ook als conserveringsmiddel gebruikt, net als puur natuurlijk grapefruit-extract.

De weldadige geur van de Provence, die de producten van Les Gavots de Provence kenmerkt is slechts een aspect van dit natuurlijke product. Nog belangrijker is de heilzame werking van de gebruikte bloemen, planten en kruiden. Hierdoor bieden de producten de complete verzorging die de mens van nature nodig heeft.

Les Gavots is echt 100% natuurlijk, dus niet gemaakt ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’ zoals sommige andere producten zich willen verkopen. Het gehalte aan actieve ingrediënten is bij Les Gavots zo hoog, dat ze je huid écht verzorgen. Het bevat daarentegen geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen, waardoor vervelende reacties van de huid bij Les Gavots de Provence zo goed als onmogelijk zijn.

Botanical Beauty:

Botanical Beauty heeft zijn oorsprong in Nederland, in een prachtig landgoed vlakbij het pittoreske plaatsje Deil aan de Linge. Met de kruidentuin van het landgoed als inspiratiebron ontstond een nog steeds groeiende lijn van 100% natuurlijke lichaams- en gelaatverzorgingsproducten. Voor de oliën wordt alleen van de eerste persing gebruik gemaakt. Zo haal je de allerbeste en meest werkzame extracten uit de planten en bloemen. Daarnaast wordt voor de producten van Botanical Beauty 100% onbewerkt en puur Dode Zeewater en -zout gebruikt. Dit maakt de producten geschikt voor ieder huidtype, zelfs de hypergevoelige huid.

Prijslijst

Schoonheidsbehandelingen bij La Luna Hand en Voet:

Behandelingen Les Gavots de Provence:

Korte behandeling Les Gavots de Provence
Reiniging gelaat, dieptereiniging, voedend masker, oog- en mondmasker, gezichtsmassage, nareiniging, dag- of nachtcrème.

€ 45,00
Beauté Provençale
Voetbad, voetmassage, reiniging gelaat, dieptereiniging, masker fruitextract, oogmasker, mond- en lipplooimasker, gezichtsmasker op maat, armmassage, gelaatsmassage, nareinigen, dag- of nachtcreme, aanbrengen natuurlijke make-up die volledig is afgestemd op de behandeling.

€ 62,50
Beauté Provençale met decolleté behandeling
Behandeling zoals bij Beauté Provençale staat beschreven inclusief pakking decolleté , nek- en schoudermassage.

€ 74,50
Beauté Provençale Anti-aging
Voetbad, voetmassage, reiniging gelaat, onzuiverheden verwijderen, dieptereiniging, mask fruitté, oogmasker, lip en lipplooi masker (anti-aging), anti-aging mask (rijk aan antioxidanten), handpakking, drukpunt gelaatsmassage, nareiniging, dag- of nachtcrème. Naar keus aanbrengen van natuurlijke make-up die de behandeling ondersteunt.

€ 79,50
Beauté Provençale Anti-aging met decolleté behandeling
Behandeling zoals bij Beauté Provençale staat beschreven, inclusief peel off anti-oxydanten masker decolleté, nek- en schoudermassage.
€ 94,50

 

Behandelingen met Botanical Beauty:

Korte behandeling Botanical Beauty
Reiniging gelaat, dieptereiniging, snel mooi masker, oog- en mondmasker, korte gezichtsmassage, nareiniging, dag- of nachtcrème.

€ 45,00
Mooi gelaat
Voetbad, reiniging gelaat, Onzuiverheden verwijderen, dieptereiniging, Dode Zee modder masker, oog- en mondmasker, gezichtsmassage, korte voetmassage, nareiniging. Afsluiting met een verzorgende olie die past bij het huidtype.

€ 55,00
Mooi gelaat met decolleté behandeling
Behandeling zoals bij Mooi gelaat beschreven inclusief pakking decolleté, nek- en schoudermassage.

€ 67,50
Balancing Beauty
Voetbad, reiniging gelaat met een milk en lotion uit de Argan lijn, dieptereiniging, voedend warmtemasker, oog- en mondmasker, gezichtsmassage met een crème masker, voet- of armmassage, nareiniging, balancing dag- of nachtcremé. Deze behandeling brengt de huid weer in balans, voedt en reguleert de huid waar nodig.

€ 59,50
Balancing Beauty met decolleté behandeling
Behandeling als bij Balancing Beauty beschreven inclusief warmte creme-butter pakking, nek- en schoudermassage.

€ 72,00
Anti-aging Beauty
Voetbad met etherische olie en zeezout, gezichtsreiniging, dieptereiniging, vocht inbrengend masker, crème masker, oog- en mondmasker, handpakking/voetmassage (korte voet reflex zone massage), gezichtsmassage drukpunt massage, nareiniging, anti-aging dag- of nachtcrème.

€ 67,50
Anti-Aging Beauty met decolleté behandeling
Behandeling als bij Ant-Aging Beauty beschreven inclusief warmte crème pakking decolleté, nek- en schoudermassage.
€ 79,50

 

Overige behandelingen:

Aparte behandelingen zonder gelaatsbehandeling

Decolleté behandeling € 15,00/16,50
Wenkbrauwen epileren € 15,00
Wenkbrauwen verven € 10,00
Wimpers verven € 12,50
Wimpers en Wenkbrauwen verven € 19,50
Harsen bovenlip € 15,00
Harsen kin € 15,00
Harsen gelaat (lip, wang, kin)

€ 30,00
Indien u bovenstaande mini behandelingen met een gelaat-behandeling boekt betaald u € 7,50 per onderdeel, m.u.v. Harsen gelaat.

 
Harsen oksels (30 tot 45 min.) € 30,00
Harsen onderbenen € 20,00
Harsen boven en onderbenen € 35,00
Harsen borsthaar (tot 45 min.) € 35,00
Harsen rughaar (tot 30 min.) € 30,00
Extra tijd per 5 min. € 5,00
Icon Nijssen Media