Pedicure

Onze voeten zijn bijna de hele dag voor ons aan het werk en hebben veel te verduren. Vaak staan wij er niet bij stil wat onze voeten allemaal voor ons doen. Pas als we pijn aan onze voeten hebben, last van eelt, ingroeiende nagels, kloven, schimmelnagels denken we er aan om naar een pedicure te gaan. Wij staan graag voor u klaar om uw voeten te behandelen, zodat u geen last meer hebt van deze klachten.

Voor meer informatie klik op het "kopje" Pedicure. U vindt hier alle informatie zoals: info over de risicovoet,  overige behandelingen, prijzen en openingstijden. Mocht u nog vragen hebben?
Neemt u dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

Samen met u kunnen we preventief er voor zorgen dat de klachten zo min mogelijk terug keren. Wij geven u graag advies voor een optimale voet verzorging.

Al onze voetbehandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd Pedicure.Bij La Luna Hand & Voet kunt u niet alleen terecht voor basis pedicure behandelingen, maar ook voor behandeling van de oncologische voet, de reuma voet, de diabetes voet en cosmetische voetbehandelingen.  Voetbehandelingen werken zeer ontspannend en geven u een gevoel van welbehagen. Al onze voetbehandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd Medisch Pedicure en Oncologisch Voetzorg Verlener

Icon Nijssen Media