Manicure

Met mooie, verzorgde en zachte handen, laat u altijd een verzorgde indruk achter.

Naast het gelaat, zijn handen het eerste wat mensen zien. Ze vertellen iets over onze persoonlijke verzorging. Daarnaast onderschatten we wat we dagelijks met onze handen doen en vergeten ze soms goed te verzorgen. La Luna heeft verschillende manicure behandelingen die zorgen dat uw handen zacht en verzorgt zijn en blijven. Daarnaast bent u voor gel, acrylnagels en soakoff gellak bij ons aan het juiste adres.

Onze Behandelingen:

Standaard Manicure behandeling € 24,50

Reinigen en ontsmetten van de handen en onderarmen. Warm manicure badje met ethische oliën. Verzorgen van de nagelriem. Nagels in model vijlen. Nagels polijsten met een polijstvijl zodat uw nagels een mooie glans krijgen. Hand en onderarm massage met een verzorgende crème. Finishing met een wit potlood onder de nagel zodat het lijkt of u een Frensch manicure heeft gehad.

Spa Manicure € 49,50

Reinigen en ontsmetten van de handen en onderarmen. Warm manicure badje met dode zee zout. Reiniging met water en natuurlijke oliën, inmasseren dode zee water (reinigend), uitgebreide scrubbehandeling (tot de elleboog), hand en onderarm massage, Pakking met 100% dode zee modder (diepte reiniging), roze water behandeling. De behandeling word afgesloten met een rijke voedende butter. 

Verder:

Scrubbehandeling

Pakking dode zee modder

€ 10,50

€ 14,50

Soak off gellak

CND Gellak
€ 23,50

€ 25,00

Nieuwe set gelnagels(zonder verlenging)

Nieuwe set gelnagels(Met verlenging)

€ 55,00

€ 60,00

Nieuwe set French € 62,50
Nieuwe set Frensch met glitter € 65,00

Opvullen gel/acryl

€ 32,50

Opvullen Frensch € 35,00
Opvullen Frensch glitter € 37,50
Nagel reparatie per nagel €   8,50
Gel verwijderen € 12,00
Soak off gellak verwijderen €   7,50
Nagels lakken (Caption by YoungNails) €   8,75

 

Icon Nijssen Media