Geachte Cliënt:

We gaan weer open!!!
Maandag 11 mei start La Luna Hand en Voet weer met schoonheidsbehandelingen, medische, cosmetische hand en voetzorg.
Dit met in achtneming van de volgende richtlijnen:

Richtlijnen voor u:

1. U kunt alleen telefonisch afspraken maken.
2. Kom op het afgesproken tijdstip. Niet te vroeg en niet te laat.  Dit om contact met andere cliënten te voorkomen. 
3. Bij binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te wassen. 
4. Bij klachten van verkoudheid, griep, koorts , snotneus of klachten gerelateerd aan het Covid-19 virus, blijf dan thuis!

Richtlijnen voor schoonheidsspecialiste en medisch pedicure:

1. De schoonheidsspecialiste / medisch pedicure zal de nodige afstand nemen, voor zover mogelijk
2. Dragen van mondkapje , face-shield , handschoenen, plastick schort.
3. De behandelruimte is voorzien van een luchtzuiveringsapparaat
4. Na elke behandeling wordt er grondig gedesinfecteerd
5. Er wordt geen telefoon opgenomen tijdens de behandelingen. Spreek uw naam en telfoonnummer in zodat ik u terug kan bellen.
6. Tussen 8.00 uur en 9.00 uur en tussen 12.00 uur en 13.00 uur is de praktijk telefonisch bereikbaar voor vragen en voor het inplannen van afspraken. 

Bescherm u zelf, dan beschermd u ook anderen, zodat we samen gezond blijven. 

Ik ben blij u weer te mogen behandelen!

Schoonheidshandelingen in Valkenswaard nu ook bij La Luna

De schoonheidsbehandelingen van La Luna Hand en Voet in Valkenswaard beperken zich niet tot onze deskundige hand en voetzorg. Ook voor gelaats en lichaamsbehandelingen kun je bij ons terecht. Wij behandelen huidproblemen, geven ook schoonheidsbehandelingen,verven wenkbrauwen en wimpers, ontharen enz.. kijk voor meer schoonheidsbehandelingen en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Ga voor resultaat zonder aparaat!

Pedicure in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een pedicure in Valkenswaard? Bij La Luna Hand en Voet ben je op het juiste adres voor complete voetverzorging. La Luna Hand en Voet verricht naast de reguliere pedicure behandelingen ook medische voetzorg. Denk daarbij aan de Reumatische voet, Diabetische voet, Spastische voet, Oudere voet en niet te vergeten , de Oncologische voet. Dit zijn voeten van cliënten die chemotherapie hebben ondergaan of nog in de behandeling zitten. 

La Luna Hand en Voet verzorgt je voeten op natuurlijke wijze en zorgt ervoor dat ze weer in optimale conditie zijn én weer gezien mogen worden. Je kunt bij La Luna Hand en Voet in Valkenswaard terecht voor onder andere: Likdoorns verwijderen. eelt verwijderen, behandeling van kalknagels, ingroeiende nagels en kloven, maar ook voor het lakken van je teennagels of het aanbrengen van gellak. Bij iedere behandeling hoort een persoonlijk advies voor de beste voetverzorging.

Manicure en gezichtsbehandelingen

Behalve voor deskundige pedicure behandelingen kun je bij La Luna Hand en Voet in Valkenswaard ook terecht voor mooie, verzorgde handen en nagels. Complete manicure behandelingen met handbad, verzorgen van de nagelriem en het aanbrengen van gelnagels, gellak of nagellak. Bekijk alle mogelijkheden onder het "kopje" manicure. 

Ook voor gezichtsbehandelingen zit je goed bij La Luna Hand en Voet. Voor ieder type huid, in ieder stadium, is er een passende behandeling. Een anti-aging gelaatsbehandeling, bindweefsel gezichtsmassage of threading (epileren met een touwtje), het is allemaal mogelijk. Als extra geniet je tijdens de gezichtbehandelingen ook nog van een ontspannend voetbad, oogmasker, lipmakser, handpakking of voetmassage!

Puur natuur

La Luna gebruikt de produckten van Botanical Beauty, een complete verzorgingslijn voor hand, gelaat, lichaam en voet. Deze producten zijn samengesteld uit 100% biologische bestanddelen, zoals argan, advocado, aloë vera, rozen, canlendula, lavendel, rijstekiem, manderijn, eucalyptus, tijm, mint,druivenpit, ijslandsmos en dode zee zout. Botanical Beauty test haar producten niet op dieren. 
De make-up lijn die La Luna gebruikt is van ZAO. Deze producent werkt met duurzame verpakkingen en refillers. Natuurlijk is de make-up lijn van ZAO ook 100% natuurlijk en veganistisch. 

De zekerheden van La Luna Hand en Voet

  • Zeker van kwaliteit. De behandelingen bij la Luna Hand en Voet worden uitgevoerd door een ervaren gediplomeerd medisch pedicure/manicure, die tevens specialist is in natuurzuivere behandelingen. La Luna Hand en Voet is aangesloten bij de branche organisatie Provoet, beroepsorganisatie NMMV en geregistreerd in
    het kwaliteitsregister Procert en Kabiz
  • Zeker dat je geholpen wordt. Incidenteel, in het geval van een medisch spoedgeval, kan het voorkomen dat er een afspraak verzet moet worden, maar in de regel geldt bij La Luna Hand en Voet: afspraak is afspraak

  • Zeker van zorg. La Luna Hand en Voet is ook medisch pedicure, manicure en oncologisch voetzorgverlener. Ben je op zoek naar medische voetzorg, kijk dan op de website www.medische-voetzorg.nl Je vindt daar ook informatie over vergoedingen van deze zorg. 
  • Zeker van zuiverheid. La Luna Hand en Voet maakt uitsluitend gebruik van 100% natuurzuivere en biologische verzorgingsproducten, die niet op dieren zijn getest of met dierlijke bestanddelen. Na een behandeling krijg je altijd een eerlijk advies over hoe je zelf je gezicht, handen, voeten en lichaam optimaal kunt verzorgen. 

Een afspraak met La Luna Hand en Voet maak je eenvoudig online door op de knop hiernaast te drukken, via email of telefonisch

 

Met Vriendelijke groet,
La Luna Hand & Voet

06-18886402 - Medisch Pedicure/manicure, Oncologisch Voetzorgverlener, Schoonheidsspecialiste


Icon Nijssen Media