Manicure

Met mooie, verzorgde en zachte handen, laat u altijd een verzorgde indruk achter.

Naast het gelaat, zijn handen het eerste wat mensen zien. Ze vertellen iets over onze persoonlijke verzorging. Daarnaast onderschatten we wat we dagelijks met onze handen doen en vergeten ze soms goed te verzorgen. La Luna heeft verschillende manicure behandelingen die zorgen dat uw handen zacht en verzorgt zijn en blijven. Daarnaast bent u voor gel, acrylnagels en soakoff gellak bij ons aan het juiste adres.

Onze Behandelingen:

Standaard Manicure behandeling € 22,50

Reinigen en ontsmetten van de handen en onderarmen. Warm manicure badje met ethische oliën. Verzorgen van de nagelriem. Nagels in model vijlen. Nagels polijsten met een polijstvijl zodat uw nagels een mooie glans krijgen. Hand en onderarm massage met een verzorgende crème. Finishing met een wit potlood onder de nagel zodat het lijkt of u een Frensch manicure heeft gehad.

Spa Manicure € 35,00

Reinigen en ontsmetten van de handen en onderarmen. Warm manicure badje met ethische oliën. Verzorgen en masseren van de nagelriem met ethische oliën. Nagels in model vijlen Nagels polijsten met een polijstvijl. U krijgt een mooie glans op uw nagels.  Schub/peelingbehandeling met ethische oliën. Massage met een vocht inbrengende crème. Finishing met een wit potlood onder de nagelrand zodat uw nagels een Frensch manicure look hebben.

Spa Manicure de Luxe € 48,50

Het eerste gedeelte is het zelfde dan de Spa Manicure behandeling. Na de scrub/ peeling behandeling krijgt u een diep reinigend en vocht inbrengend handmasker. Uw handen worden lekker warm ingepakt. Handen worden ingesmeerd met een zeer rijke hand crème. Daarna volgt een Paraffine bad met ethische oliën.

Verder:

Los paraffine bad

Scrubbehandeling

Verzorgend Handmasker

€ 15,00

€   9,50

€ 12,50

Soak off gellak

CND Gellak
€ 23,00

€ 25,00

Nieuwe set gelnagels(zonder verlenging)
Nieuwe set gelnagels(Met verlenging)

€ 55,00
€ 60,00

Nieuwe set French € 62,50
Nieuwe set Frensch met glitter € 65,00

Opvullen gel/acryl

€ 32,50

Opvullen Frensch € 35,00
Opvullen Frensch glitter € 37,50
Nagel reparatie per nagel €   7,50
Gel verwijderen € 10,00
Soak off gellak verwijderen €   8,50
Nagels lakken (Caption by YoungNails) €   8,50


Maak online uw afspraak!